søndag 31. august 2008

Mønster for September

Da er det på tide med mønster for september.
Høsten nærmer seg fort, og mange begynner å bli kalde på hendene =)

Mønster 1: Frk. Badegakks kabelvanter

Mønster 2: Bronte Mitts

Mønster 3: Zig Zag Armwarmers (fine til restegarn kanskje?)

lørdag 9. august 2008

Ferdige pulsvarmere August

atina: Strikka dei i fritidsgarn på p nr 6. Dei liknar ikkje noko på orginalen:-)


elligo: Som august mønster har jeg valgt Pretty Pretty pretty Gloves. Jeg har strikket dei i Toppull og på pinner nr4 og valgt å bruke bare en farge.



Marita2: Pulsvarmerne ble myke og varme og så heklet jeg en blomst som dekor.


Millis: Augusti månads pulsvärmare, utan sidenband.



Hallingdama: Jeg har strikka enda et par med pulsvarmere. Pretty Pretty Pretty Gloves i garnet Topp't Tå. Denne gangen litt større å i farge rød/gul.



mimouna: Pulsvarmerne ble søøøte de, og veldig rosa. (Ingen bombe akkurat med det utgangspunktet.) Strømpepinnene ble ikke brukt, for en gangs skyld valgte jeg å strikke fram og tilbake. Gjett om jeg angret på det valget da jeg skulle sy dem sammen og feste ørten tråder? Det ER en grunn til at de var ferdigstrikket i begynnelsen av måneden og ble blogget først i dag ja....



anlen: Eg har tatt meg litt friheiter igjen... Eg sleit litt med å finne motivasjonen til å strikke pulsvarmarar denne månaden. Ingen av oppskriftene var heilt "meg", men etter å ha strikka eit panneband i eigenkomponert flettemønster, kom eg på at det kunne bli eit par pulsvarmarar av det samme.
Mønsteret liknar kanskje mest på pretty pretty pretty gloves, men dei er litt mindre sukkersøte i fargane, får ein vel seie.



elinbh: Da kommer august pulsvantene. Strikket i Bris.



solsikke: Pulsvarmerne denne måneden er mintgrønne. Garnet heter Sissy og er ganske gammelt. Kommer nok mye av at jeg har bestemt meg for at pulsvarmerne gjennom dette året skal strikkes av restegarn så langt det lar seg gjøre. Etter en rask sjekk nå så har jeg bare kjøpt garn til to par. Det er jeg fornøyd med. Smile



mimouna: Disse var superraske å hekle, bare en firkant i fastmasker. Til slutt ble den heklet sammen til et rør. Jeg hadde tenkt å lage dem med tomler slik som i oppskriften, men det ble ikke fint. Derfor rekket jeg opp igjen den øverste delen og nøyde meg med picotkanter både oppe og nede.
Garnet er halvsyntetisk pusegarn fra arveposen. De ble lodne, myke og gode. Tror faktisk jeg skal lage flere par.

Originalene ser ut som polkagriser i rødt og hvitt. Det ble ikke så mye sukkertøyaktig over mine blå-og hvitstripete pulsvarmere. Derfor måtte de søtes opp litt med Smarties. :o)



lillesnuppa: Denne gangen var det vanskelig å velge hvilke pulsvarmere jeg skulle strikke. Jeg likte egentlig ingen av de, og da blir det litt kjedelig å strikke. Men jeg har satt meg som mål å gjennomføre alle alongene jeg er med på og det skal jeg nok klare. Så valget mitt falt denne mnd på disse pulsvarmerne. De er strikket i Fritidsgarn på pinne 5,5. Enkle og greie å strikke



Hallingdama: De er litt for små til mine hender, så da må jeg strikke et par til i såfall. Garnet er Topp't Tå.



Irenesol: Valgte å strikke Pretty Pretty Pretty Gloves som augustpulsvarmere. Droppet silkebåndet øverst, da jeg ikke er så silkebåndaktig av meg. De er strikket i rester av alfa



Anette: Og her er min versjon av Pretty Pretty handwarmers. De er strikket i Noro Silk Garden farge nr 86. Det er faktisk første gang jeg strikker med Silk Garden og jeg ble virkelig så frelst som jeg hadde trodd. Det gikk med bare 20 gr, så jeg har 30 gr igjen av denne fantastiske fargen! Strikket 30 p før jeg felte av.