tirsdag 30. september 2008

Mønster for Oktober

Kalde på hendene?
Forhåpentligvis blir du litt varmere med disse:

Mønster 1: Axel Fingerless Mitts

Mønster 2: Heklede pulsvarmere fra DROPS

Mønster 3: Pulsvantermønster "Blonde"

Håper de falt i smak.

søndag 14. september 2008

Ferdige pulsvarmere for September

hallingdama:



elinbh: De er strikket i Mirasol Alpakke fra DSA



anette: Jeg har strikket dem i Drops alpakka. Det gikk med 30 gr garn. Kjemperaske og morsomme å strikke.



fjompen: Et enkelt og flott mønster. Jeg har brukt Smart garn og pinner nr 3,5



mimouna: De ligner ikke så mye på pulsvarmerne i oppskriften, selv om den eneste endringen jeg har gjort er å felle annerledes. Jaja, jeg er fornøyd likevel jeg.



figgapia: I september ble det nok et par lange pulsvarmere. Det var et enkelt mønster på disse, ei venninne av meg brukte det på sokker i bomull til baby. Det ble forsåvidt skikkelig stilig.



irenesol: Jeg har lenge ønsket å strikke dem, men ventet til de kom med på alongen. De er strikket i 3tråds-finull, og er så utrolig flotte! Litt dårlig bilde, men gå inn på bloggen hennes og let etter kabelvanteoppskriften, så ser dere ordentlig hvor fine de er.



mimouna: Egentlig var det bortkastet å strikke fletter med dette garnet, for de ble nesten usynlige. *mumle* Men de ER der altså!
Ellers har jeg som vanlig jukset litt. Jeg hadde ett nøste + litt rester, så jeg startet fra toppen og strikket nedover. Strikket begge vantene samtidig og laget tomler med den andre enden av det hele nøstet før jeg strikket videre. Dermed ble de like lange, og jeg fikk ca 1/2 cm garn igjen etter at trådene var festet.




Millis: Jag stickade Frk Badegakks kabelvantar. De här ska min mamma få, men jag ska sticka mig ett par också. De blir nog lila, tror jag.



anlen: Dette mønsteret er både lett og fint, kanskje eg skal bruke det til meir...
Eg har brukt dobbel alpakka. Deilig! Eg har ikkje bestemt meg for kva skjebne dei skal få enno: Reservegåvekassa eller til meg sjølv?



lillesnuppa: Denne måneden valgte jeg å strikke Frk Badegakks kabelvanter. Synes mønsteret er kjempefint, og det var egentlig enkelt også. Har brukt alpakkagarn og strikket de på pinne nr 4. Jeg korta de litt ned på lengden.




atina: Hadde igjen tenkt meg å hekle, og fann ut av mønsteret, men synes det gjekk for tregt. Valget vart difor Frk Badegakks kabelvanter. Dette mønsteret er likeins som det i pannebånd-alongen. Har strikka dei i tynn alpakka frå DSA på p nr 3.5.



elligo: Da er jeg ferdig med pulsvarmerene for september. Mønsteret jeg valgte denne gangen heter Frk Badegakks kabelvanter. Jeg vet ikke hva garnet jeg har strikket av heter ,for det er noe jeg arvet etter en gammel tante og det manglet magebelte,men det er et tynt ullgarn og jeg strikket på pinner nr 3.